5 ianuarie 2019, 09:06

Clinica Medicală Avicena Profertis, pentru cei care vor calitate

Clinica Medicală Avicena Profertis, specializată în obstetrică ginecologie, ecografie, chirurgie estetică și infertilitate, din Iași, oferă servicii și soluții personalizate, menite să redea pacienților sănătatea și fericirea.

Aici beneficiezi de:

  • investigaţii și analize cu rol de prevenție
  • servicii de calitate, cu soluții concrete și rezultate vizibile
  • experiență și formare continuă a personalului medical
  • echipă de medici specialiști și dedicați
  • personal medical cu experiență, format în centre de reproducere umană asistată din România și din străinătate
  •  

Cu noi, visul de a deveni părinte prinde viață

Fertilizarea in Vitro este soluția care oferă șanse reale cuplurilor infertile de a avea copii dacă apelează la cei mai buni specialiști în domeniu și beneficiază de cele mai inovative tehnici în domeniul FIV.
Clinica Medicală Avicena Profertis este prima clinică din Iași care a achiziționat Primovision, sistemul revoluționar de evaluare a embrionilor în FIV, ce oferă posibilitatea stocării, a evoluției embrionilor încă din primele ore de viață, până la transferul în uterul matern.

Odată ce ne-ai pășit pragul și ne-ai oferit încrederea ta, vei beneficia de servicii ireproșabile din domeniul Fertilizării in Vitro și de o monitorizare permanentă până la final. Generația de bebeluși Avicena Profertis este dovada cea mai clară dovadă a eficacității serviciilor oferite.
 

Suntem alături de viitoarele mămici pe întreaga perioadă a sarcinii

Sarcina este un moment unic în viață, de aceea, pentru a te bucura din plin de aceste momente, medicii specialiști Avicena Profertis te vor îndruma, îți vor oferi cele mai bune sfaturi și se vor asigura că fătul se dezvoltă armonios în burtică ta prin intermediul serviciilor de medicină modernă.
 

Echipa de specialiști Avicena Profertis  

Echipa medicală care are grijă ca totul să decurgă perfect este formată din oameni dedicați, care își doresc în permanență să fie la curent cu cele mai noi tehnici și descoperiri din domeniul specializat, prin participarea la conferințe și evenimente din întreaga lume.

Este esențial să-l amintim pe domnul Dr. Răzvan Vladimir Socolov - Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, Doctor în Științe, care se bucură de o experiență de peste 20 de ani, experiență care este dovedită de numeroasele cazuri de reușită adunate de-a lungul carierei.

Te așteptăm pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr 10, parter și mezanin,Iași, România, să construim împreună, cu pași siguri, drumul spre fericirea ta.
Programează-te acum la Clinica Medicală Avicena Profertis: www.profertis.ro/contact