3 august 2017, 09:00

Bucură-te de serviciile FIV Avicena Profertis

Din anul 2012, Clinica Medicală Avicena Profertis din Iași se bucură de o echipă de medici specialiști dedicați și de un personal medical cu experiență, format în centre de reproducere umană asistată din Franţa, Marea Britanie, Slovacia şi România, iar rezultatele pe care le-am obținut de-a lungul anilor ne reprezintă.

Oferim servicii din domeniul Fertilizării in Vitro și o monitorizare permanentă până la final pentru persoanele care se luptă cu infertilitatea.
 

Fertilizare in Vitro

Fertilizarea in Vitro este soluția care oferă șanse reale de a avea copii dacă ai cei mai buni specialiști în domeniu și de cele mai inovative tehnici în domeniul FIV.

Fertilizare In vitro Avicena Profertis


Tehnică de monitorizare embrionară PrimoVision

Clinica Medicală Avicena Profertis este prima clinică din Iași care a achiziționat Primovision, sistemul revoluționar de evaluare a embrionilor în FIV, care oferă posibilitatea stocării, sub formă de film, a evoluției embrionilor încă din primele ore de viață, până la transferul în uterul matern. Acesta este important atât pentru analiza factorilor de succes și eșec, cât și pentru cuplu, care poate primi un filmuleț cu aceste momente extraordinare.

Generația de bebeluși Avicena Profertis este dovada cea mai clară a eficacității acestei tehnici.
 

Echipa de specialiști FIV Avicena Profertis

Echipa care are grijă ca fiecare etapă să fie un succes este formată din oameni dedicați, formați în cele mai bune Universități din țară și din străinătate și care își doresc în permanență să fie la curent cu cele mai noi tehnici și descoperiri din domeniul FIV, prin participarea la conferințe și evenimente din întreaga lume.

Este esențial să-l amintim pe domnul Dr. Răzvan Vladimir Socolov - Medic Primar Obstetrică-Ginecologie, Doctor în Științe, care se bucură de o experiență de 20 de ani în domeniul Fertilizării in Vitro, experiență care este dovedită de numeroasele cazuri de reușită adunate de-a lungul carierei.

Programează-te acum la Clinica Medicală Avicena Profertis: http://www.profertis.ro/contact
 

Modificat Tag-uri: FIV, infertilitate