1 martie 2020, 11:08

Bucuria de a fi mamă: un vis care poate deveni realitate la Avicena Profertis

O etapă extrem de importantă şi emoţionantă pentru orice femeie este aducerea pe lume a unui copil, mai ales dacă acesta este dorit de mult timp de părinți.

Femeile au nenumărate pasiuni de-a lungul vieții, mai ales odată cu înaintarea în vârstă, însă rolul de a fi mamă nu îl poate egala niciunul dintre acestea.

Începând de la pasiuni, treburi gospodărești și până la locul de muncă. Toate acestea nu pot fi comparate cu momentul în care își strânge în brațe puiul și îi simte pulsul inimii, care răsună mai tare ca orice sunet al unui clopot.

Visele devin realitate, dacă crezi în ele cu adevărat

Pentru unele cupluri însă, a avea un copil este doar un vis. Primul pas spre a fi realizabil acest vis este vizita la medicul specialist de fertilitate.

Tot mai des medicii aud această frază de la paciente ”Este o minune că am ramas însărcinată". Aceasta este dezamăgirea femeii care a încercat de multe ori și care aproape că și-a pierdut speranța.

Însă această speranță nu moare niciodată, mai ales pentru cei care cred în minuni. De cele mai multe ori, ele vin exact atunci când ești la un pas să renunți și să îți pierzi speranța.

Maternitatea- momentul în care înveți să crezi în minuni

Ce presupune maternitatea?! Primele momente de bucurie și împlinire, fără să-l vezi, auzi. Prima dată vei vedea că este un punctuleț pe o bucată de hârtie, ca mai apoi să simți emoția primei bătăi de inimă care te face să plângi de emoție.

Și pentru că emoțiile sunt mereu diferite, urmează primele bătăi din piciorușe, mișcările, acel fâlfâit minunat în burtică, pe care numai o femeie este privilegiată să le simtă.

Acele momente în care abia aștepți să mergi din nou la ecografie, sperând că îți va zâmbi, iar mai apoi să-i vezi mânuța deasupra ochilor, semn că nu e zi de pozat.

Punctulețul a crescut, e precum un pepene dulce și bine copt din care abia aștepți să savurezi, iar mișcările sunt din ce în ce mai puternice.

Și ca să-ți ofere și mai multă bucurie, uneori iți face cu mâna la ecografie, nerăbdător să își vadă părinții.

Dar, adevărata minune e atunci când îl ții pentru prima dată în brațe, îi auzi primul sunet, atât de convingător, încât medicii să-i ofere un 10 din toată inima. E minunea ta, a voastră. Atunci vei avea confirmarea: minunile există!

A nu renunța- o adevărată luptă

Atunci când vine vorba despre infertilitate, medicul trebuie privit ca omul care luptă alături de pacienți pentru a ajunge acolo unde doresc: obținerea unei sarcini și nașterea unui copil sănătos.

Procedurile FIV sunt soluția care îți pot schimba viața și îți pot aduce fericirea în brațe.  

În luna dedicată mămicilor, Avicena Profertis vă așteaptă pentru a da viață minunilor! Împreună putem reuși, împreună devenim o familie.