5 octombrie 2015, 10:45

Pentru cei care vor să fie părinți într-o zi

Dacă vă confruntați cu problema infertilității trebuie să știți că unul din zece cupluri o are.


Infertilitatea este definită ca fiind imposibilitatea de a rămâne însărcinată în ciuda activității sexuale regulate fără a folosi protecție, timp de un an. Ea se poate datora unei singure cauze, fiind prezentă în cazul dumneavoastră sau a partenerului, sau o combinație de factori care împiedică apariția sarcinii și dezvoltarea ei. Din fericire, există multe terapii sigure și eficiente pentru depășirea problemei cauzată de infertilitate. La Avicena Profertis găsiți o echipă de specialiști pentru realizarea unor investigații și stabilirea soluțiilor terapeutice adecvate.


În cadrul clinicii veți beneficia de aparatură profesionistă și experiența specialiștilor care se vor ocupa de cazul dumneavoastră și vor propune o soluție optimă pentru depășirea acestui impas. Clinica Avicena dispune de un echipament revoluționar de monitorizare computerizată a embrionilor, Primo Vision (TM), astfel încât dumneavoastră să aveți siguranța rezultatului procedurii de Fertilizare In Vitro. Veți putea să vedeți încă de la început dezvoltarea copilului pe care vi-l doriți atât de mult.


Trebuie să știți că vârsta este un factor important în Fertilizarea In Vitro și, în general, specia umană, fără a avea probleme de infertilitate, are șanse de doar 23% într-o lună de a procrea. Astfel, șansele de reușită ale procedurii de Fertilizare In Vitro conform unei raportări CDC din SUA, în anul 2007, sunt un licăr de speranță.
Potrivit acestor date, șansele de a naște un copil în urma unei Fertilizări In Vitro sunt:
- 40% pentru femeile sub 35 de ani;
- 31% pentru femeile în vârstă de 35-37 de ani;
- 21% pentru femeile în vârstă de 38-40 de ani;
- 12% pentru femeile în vârstă de 41-42 de ani;
- 5% pentru femeile în vârstă de 43-44 de ani.


Pentru orice nelămurire pe care o aveți, contactați-ne cu încredere! Vă vom răspunde în cel mai scurt timp și vă vom îndruma, astfel încât să vă puteți strânge într-o zi copilul în brațe. Vă invităm astfel să faceți primul pas și să primiți o consultație online prin intermediul aplicației noastre de pe Facebook, pe care o puteți accesa ușor și simplu cu un singur click.


Fertilizarea In Vitro este decizia care vă poate schimba viața, prin nașterea copilului mult dorit. Într-o zi, visul care acum pare imposibil poate deveni realitate. Și puteți să vă strângeți puiul în brațe, să-i citiți povești și să-i vegheați somnul cu dragoste...

Avicena Profertis

Sursă foto: pinterest


 

Modificat Tag-uri: infertilitate, FIV