30 iunie 2022, 11:40

Sfaturi pentru gravide pe timpul verii

Încearcă dacă este posibil să îți planifici activitățile în aer liber pentru partea cea mai răcoroasă a zilei, dimineața sau seara, atunci când soarele nu mai este atât de puternic și temperaturile sunt  mai scăzute.

sfaturi-pentru-gravide-vara

Poartă mereu un spray fin cu apă

Este o modalitate excelenta de a te răcori atunci când ai nevoie. Sticlele de plastic mici cu duze de pulverizare sunt disponibile la majoritatea farmaciilor. La domiciliu, depozitează flaconul în frigider și ia-l când trebuie să ieși din casă.

Nu sta în soare!

Dacă ești la plajă, găsește un loc umbros sub o umbrelă. Acest lucru este deosebit de important, mai ales între orele amiezii.

Bea multe lichide

Te poți deshidrata cu ușurință atunci când ești însărcinată, ceea ce te poate face sa te simți obosită și amețită. Pentru a evita acest lucru, poartă o sticlă de apă și bea în mod regulat pe tot parcursul zilei.

Fă o baie

Găsește-și timp să faci o baie în piscina locală, în mare sau acasă pentru a te reîmprospăta într-o zi fierbinte. Înotul este, de asemenea, o excelentă formă de exercițiu în timpul sarcinii și poate ajuta la reducerea oricărei umflături a picioarelor și a gleznelor inferioare.

 

Medicii Avicena Profertis sunt pregătiți pentru a îți oferi cele mai bune sfaturi. Programează-te la un consult și fă un pas înainte, spre o viață minunată: 0232.220.785, 0758.042.785.

Modificat Tag-uri: avicena, sarcina, vara